39 otobüs için ürünler (8)

Ot mantarları

Ot mantarları

Pleurotus eryngii, Dilimler, Ot mantarları dilim, granül ve toz halinde mevcuttur.
Cébette

Cébette

Cebette, hem yaz salatalarına hem de lezzetli sıcak yemeklere uygun olan, belirgin bir tat ve kokuya sahip olmasıyla bilinir. Cebette, genellikle yeni soğan ile karıştırılır, oysa bu çok farklı bir çeşittir. Gerçekten de, bu bitki, gövdesiyle karışacak kadar uzamış, gelişmemiş bir soğana sahip olmasıyla ayırt edilir. Son olarak, bu bitki bahar, yaz ve sonbahar aylarında (Mayıs'tan Ekim'e kadar) tüketilebilir.
Kabak

Kabak

Kabak
Bamya

Bamya

Çeşit: Yeşil bamya Köken: Bamya, Afrika kökenlidir, ancak bugün dünyanın birçok sıcak bölgesinde yetiştirilmektedir. Bizim bamyalarımız Senegal'de yetiştirilmektedir. Açıklama: Bamya, uzun ve silindirik bir yeşil sebzedir, yapışkan bir dokuya ve hafif tatlı bir lezzete sahiptir. Genellikle Afrika, Asya ve Karayip mutfaklarındaki yemeklerde malzeme olarak kullanılır.
Patlıcan

Patlıcan

Plastik veya karton kutularda sağlanabilir
Mantarlar

Mantarlar

taze porcini mantarları, chanterelle mantarları, buton mantarları, istiridye mantarları, enoki mantarları, shiitake krema mantarları, kral istiridye mantarları
Enoki Mantarı

Enoki Mantarı

Enoki, minik beyaz veya bej bir şapka ve 10 santimetreye kadar uzayabilen uzun bir sap ile oluşur. Enoki, demetler halinde büyür ve odun artıkları veya talaş bazlı bir ortamda yetiştirilir. Özellikle Japonya'da yetiştirilir. Enoki, hafif tatlı, meyvemsi bir lezzete ve hafif çıtır bir dokuya sahiptir. Enoki mantarları, salatalarda çiğ olarak veya hızlıca pişirilerek mükemmeldir. Kullanıma hazır. Hazırlama İpuçları Asya mantarlarının temizlenmesi çok fazla zaman almaz. Onları nemli bir bezle silmek yeterlidir (bol su ile yıkamak, lezzetlerinin bir kısmını alır). Enoki'de her şey değerlidir. "Kullanıma hazır". Sadece substratla kaplı ucunu kesmenizi öneririz. Enoki çiğ olarak lezzetlidir. Salataları ve sandviçleri süsler ve tatlandırır. Çorbalara (şehriye gibi kullanılır) ve doğu tarzı pişirilmiş yemeklere eklenir, böylece ince lezzetini korumak için pişirme işleminin sonunda eklenir. İpuçları...
Kabak

Kabak

Plastik, karton kutularda veya ahşap kutuda sağlanabilir